Contactgegevens

OSG-VvAA

Bezoekadres:
Ringveste 7A, 3992 DD Houten

Postadres:
Postbus 482, 3990 GG Houten

Heeft u vragen? Bel:
+31(0)30 634 65 80

Of mail naar info@osg-vvaa.nl.

Openingstijden OSG-VvAA


Opleidingsinstituut OSG-VvAA is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur. Het opleidingscentrum is ook ‘s avonds geopend voor het aanbieden van cursussen. Bekijk de cursusdata met de bijbehorende openingstijden. Tijdens cursusdagen zijn wij vanaf een uur voor de genoemde aanvangstijd aanwezig om u te ontvangen.

Routebeschrijving

Tom TOM bestemming: 3992 DD 7

Vanuit de richting Amsterdam (A2)
of Den Haag (A12):

Bij Utrecht (knooppunt Oudenrijn) volgt u de borden Houten op de parallelbaan A12. Vervolg uw weg richting Breda A27. Neem op de A27 afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Op de tweede rotonde rechtdoor. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u.

Vanuit de richting Arnhem:
Bij Utrecht afslag A27 nemen, richting Breda. Neem op de A27 afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Op de tweede rotonde rechtdoor. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u.

Vanuit de richting Breda of Den Bosch:
Volg de A27 in de richting Utrecht. Neem de afslag Houten (nr 29). Onderaan de afrit op de rotonde 3/4. Bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu op de Hoofdveste. Aan het einde van de weg (over het bruggetje) houdt u links aan. U rijdt nu op de Linieveste. Aan het einde van de Linieveste bevindt zich het OSG Opleidingcentrum recht voor u.

Wij delen het pand met Firmq E-Z UP.
Het OSG Opleidingscentrum bevindt zich op de eerste verdieping.

Openbaarvervoer
Vanaf station Utrecht Centraal: Bus 47 richting Houten, halte Bergveste of Hoofdveste Vanaf station Houten: Bus 47 richting Utrecht, halte Hoofdveste of Bergveste Op station Houten centrum zijn ook de bekende OV-fietsen beschikbaar.

Bekijk de route in Google Maps

Contactformulier

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken met één van onze opleidingsadviseurs? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer +31(0)30 634 65 80 of onderstaand contactformulier gebruiken.Uw contactgegevens